Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



1η ημέρα:  Παρασκευή, 9/5/2014:   Αναχώρηση στις 6:30΄ π.μ. για Δελφούς. Στάση στα Τέμπη για καφέ – ξεκούραση.
Συνεχίζουμε για Δελφούς. Άφιξη και  ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο των Δελφών (Τιμή εισόδου για τους γονείς ένας χώρος 3€ - ενιαίο 5€).
Αναχώρηση για Αράχοβα (ελεύθερος χρόνος για φαγητό όπου επιθυμεί ο καθένας/καθεμία ). Συνεχίζουμε για Αθήνα. Άφιξη τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο.
Ελεύθερος χρόνος το βράδυ.
2η ημέρα: Σάββατο, 10/5/2014: Πρωινό στο ξενοδοχείο στις 8:30΄ π.μ. Αναχώρηση στις 9:00΄ π.μ. για περιήγηση με το λεωφορείο σε Μέγαρο Μαξίμου, Προεδρικό Μέγαρο, Καλλιμάρμαρο Στάδιο, Προπύλαια, Ζάππειο. Επιστροφή με το Μετρό και επίσκεψη στις 12:00΄ στο θωρηκτό Αβέρωφ (Είσοδος με εισιτήριο 2,00€ μόνο για τους γονείς).Επιστροφή στο κέντρο και περιήγηση στην Πλάκα και το Μοναστηράκι – Στάση για φαγητό. Άφιξη 15:45 στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων. 16:00΄ ξενάγηση στη Βουλή. Επίσκεψη στο χώρο του Ζαππείου για απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κυριακή, 11/5/2014. Πρωινό στο ξενοδοχείο στις 08:30. Αναχώρηση  στις 09:30 με τις αποσκευές για επίσκεψη στα μνημεία του βράχου της Ακρόπολης (Μειωμένο Εισιτήριο: €6) και το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης (Γενική είσοδος: 5 ευρώ). Μετά το τέλος της επίσκεψης αναχώρηση για Δρυμό. Στάση για φαγητό στα Καμένα Βούρλα. Στάση για καφέ  και ξεκούραση  στα Τέμπη. Αναχώρηση για Δρυμό.

Τα παιδιά στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους μπαίνουν δωρεάν.

Σημείωση: Το πρόγραμμα ενδέχεται να μεταβληθεί ελαφρώς, με ευθύνη του αρχηγού της εκδρομής, σε περίπτωση που προκύψουν αστάθμητοι παράγοντες που θα απαγορεύουν τις προβλεπόμενες επισκέψεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου