Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣΤην   Κυριακή  14/6/2014  πραγματοποιήθηκε  η γιορτή  λήξης  του σχολικού έτους  από το Δημοτικό  Σχολείο Δρυμού. Η εκδήλωση έγινε στο ανοικτό  θέατρο "Τσούκες "  και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

     Τον πρώτο λόγο είχαν οι μαθητές και  οι μαθήτριες της  Ε΄ Τάξης  με την αναφορά στα  "ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ"  και την  προσφορά λουλουδιών στον κόσμο .Στη   συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η  ΣΤ΄ τάξη  παρουσιάζοντας  θεατρικό έργο με τίτλο  "Ταξιδεύοντας  πιο  πέρα". Οι   μαθητές  με χιούμορ και αρκετή συγκίνηση  αναπόλησαν τα έξι χρόνια στο δημοτικό σχολείο και άνοιξαν πανιά για ένα καινούριο ταξίδι στο Γυμνάσιο ,μια νέα Ιθάκη, γεμάτοι αισιοδοξία.
     Η γιορτή έκλεισε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους μαθητές της  έκτης τάξης, σκορπώντας  χαμόγελα , κέφι και συγκίνηση σε γονείς,  δασκάλους και όλους τους παρευρισκόμενους.

1 σχόλιο:

  1. Συγκίνηση και πάλι συγκίνηση!Φέτος το 2016, η γιορτή θα γίνει ακόμα καλύτερη από τα παιδιά του ΣΤ1+ΣΤ2. Θα μας μείνουν αξέχαστες αναμνήσεις από το δημοτικό!
    #ΓυμνάσιοΣουΕρχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή