Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 Θέμα: Πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά, εφήβους και εκπαιδευτικούς στην 17 η διαδικτυακή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (19-29 Νοεμβρίου 2020)

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το πρόγραμμα της 17 ης διαδικτυακής Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 29 Νοεμβρίου 2020. Τη ΔΕΒΘ διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού σε συνεργασία με τη ΔΕΘ- HELEXPO, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τους Συλλόγους Ελλήνων Εκδοτών και ανεξάρτητους εκδότες, με την υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η 17 η ΔΕΒΘ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020. 

Μικροί και μεγαλύτεροι βιβλιόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία, για έντεκα ολόκληρες μέρες, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς και εικονογράφους, θεατρικά, μουσικά και εικαστικά δρώμενα και εργαστήρια που θα οργανωθούν από εκδοτικούς οίκους και πολιτιστικούς φορείς. Θα οργανωθεί επίσης ένας κύκλος εκδηλώσεων για εκπαιδευτικούς και γονείς με αφορμή πρόσφατες εκδόσεις για παιδιά και εφήβους.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΔΕΒΘ θα μεταδίδεται διαδικτυακά από την ιστοσελίδα www.thessalonikibookfair.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου