Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Με ιδιαίτερη χαρά ο Διευθυντής , το εκπαιδευτικό προσωπικό, ο Σύλλογος  Γονέων  και  η  τοπική  κοινωνία  εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες και την  ευγνωμοσύνη μας:
α) στην εταιρεία COCA COLA  για την  κατασκευή ψευδοροφών   και την   εγκατάσταση  καινούργιων φωτιστικών σωμάτων σε όλες τις αίθουσες του παλιού διδακτηρίου,στο οποίο ο χρόνος  δημιούργησε πολλά προβλήματα,  η  αντιμετώπιση  των  οποίων  δεν είναι  πάντοτε ευχερής,  ιδίως στη  σημερινή  χαλεπή  εποχή. 
β)  στην  εταιρεία ΤΙΤΑΝ ΑΕ, για την ανακατασκευή και ενοποίηση των δύο μικρών αχρησιμοποίητων  αιθουσών που βρίσκονται στο πίσω μέρος του κτιρίου με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο.
γ) στο Δήμο Ωραιοκάστρου για το βάψιμο εσωτερικά όλου του πάνω ορόφου, την καθαριότητα που έγινε σ΄ αυτό και γενικότερα στην άμεση ανταπόκριση σε ότι και αν ζητήσουμε και σε όποιο πρόβλημα κι αν προκύψει.
Η  προσφορές  σας  μας  δίνουν δύναμη  και  κουράγιο  να  συνεχίσουμε  την  προσπάθειά  μας  για  συνεχή βελτίωση των συνθηκών  του  διδακτηρίου  μας, ώστε να προσφέρουμε  στα  παιδιά  ένα  υγιές   παιδαγωγικό  περιβάλλον και  να  συμβάλλουμε  όλοι σε  μια  δημιουργική  και  πάνω απ΄ όλα  ασφαλή σχολική  κοινότητα.
Προσβλέποντας  και σε μελλοντικές  συνεργασίες μαζί σας, σας ευχαριστούμε και πάλι.

                                                                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου