Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Σχ. Έτος 2020-2021

Αγαπητοί γονείς και Κηδεμόνες,
Προκειμένου να διευκολυνθεί το σχολείο στη σύνταξη του προγράμματος, σας ενημερώνουμε ότι όποιοι/ες επιθυμείτε την εγγραφή των παιδιών σας στο ολοήμερο πρόγραμμα να επιστρέψετε συμπληρωμένη την αίτηση που ακολουθεί  και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Σχολείο μέχρι την 29η Μαΐου 2020.

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο

α. Προϋποθέσεις εγγραφής στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα
α) Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων / κηδεμόνων τους.
β) Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων / κηδεμόνων.

Στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:
  1. Μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους
  2. αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους.
  3. Μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (Πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι, Πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ).
β. Προϋποθέσεις συμμετοχής μαθητών στο τμήμα πρόωρης υποδοχής (7:00-8:00):
  1. Στο τμήμα πρόωρης υποδοχής δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα.
  2.  Πρόωρη αποχώρηση μαθητών/τριών από το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν προβλέπεται.
γ. Διακοπή φοίτησης
Η φοίτηση των μαθητών/τριών του ολοήμερου προγράμματος διακόπτεται όταν ο/η μαθητής/τρια συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες οι οποίες δε δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση, όταν ο γονέας ή κηδεμόνας του/της ζητήσει την διακοπή της φοίτησης με γραπτή αίτησή του ή όταν ο γονέας ή κηδεμόνας δεν επικαιροποιήσει την εγγραφή του/της μαθητή/τριας κατά το 2o 15νθήμερο του Νοεμβρίου και το 1o 15νθημερο του Φεβρουαρίου.

Aπό τη διεύθυνση του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου