Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ενημέρωση


Αγαπητοί γονείς,
Όπως ήδη γνωρίζετε με τη νέα απόφαση του Υπουργείου Παιδείας παρατείνεται το κλείσιμο των Δημοτικών σχολείων μέχρι τις 30 Μαΐου. Έτσι καλούμαστε  να συνεχίσουμε την  εξ αποστάσεως  εκπαίδευση.

Σας ενημερώνουμε ότι   σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες που πήραμε μέσω του Συντονιστή Εκπαίδευσής μας  ο κάθε εκπαιδευτικός έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει  μία από τις παρακάτω μορφές  εξ΄ αποστάσεως διδασκαλίας  με τους μαθητές του.
Α. Ασύχρονη Διδασκαλία (e-class / e-me)
Β. Σύγχρονη Διδασκαλία  (τηλεκπαίδευση)
Γ. Μεικτή Διδασκαλία (Ασύγχρονη και Σύγχρονη)

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου εναρμονίζονται με αυτές, ακολουθώντας ωστόσο ο κάθε εκπαιδευτικός τη μορφή διδασκαλίας που ο ίδιος θεωρεί περισσότερο πρόσφορη, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του τμήματός του  (ηλεκτρονικός εξοπλισμός, πρόσβαση στο διαδίκτυο κτλ).
Σας υπενθυμίζουμε ακόμη ότι σε παλαιότερη ανάρτηση μας και συγκεκριμένα στις  26-3-2020 (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων) σας ενημερώσαμε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αποκλειστικά για τον σκοπό της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.


Η Διεύθυνση του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου